Usi glisante

Daca doriti sa va montati usi glisante duble sau simple, aflati ca nu sunt atat de scumpe pe cat multi dintre noi credem. Am vazut de curand la Bricostore usi glisante la preturi ce m-au determinat sa le recomand mai departe.



Foaie de usa (din sticla de 6mm) este satinata si vine cu un Kit de feronerie  ce se va monta la vedere. Exemplu de mai jos:

Montaj usi glisante Constanta


Acelasi sistem de prindere este folosit si in cazul  usilor glisante duble, putin diferit in cazul usilor din lemn dar cu acelasi rezultat vizual. Sinele si tot sistemul de prindere este la vedere ceea ce pentru ochii si gusturile unora dintre noi, poate parea ca un lucru neterminat. Daca  ati renuntat la ideea de-a va achizitiona usi glisante tocmai din acest motiv, iata o solutie, putin mai costisitoare intr-adevar, insa cu rezultate estetice ce merita aceasta investitie
  Cu siguranta ati intalnit expresia Usi care intra in zid.


Montaj usi glisante in Constanta

  Pentru a obtine acest efect vizual trebuie construit inca un perete in fata celui existent. Identic.  Asta insemanand,
  • UW-Profile   75 / 40 / 0,6 mm
  • CW-Profile   75 / 50 / 0,6 mm
  • Pal de 19 mm fixat pe profilele din aluminiu
  • 12 mm rigips, fixat pe pal

In Romania inca nu se folosesc sistemele de placari interioare - wall paneling, sistem ce ar exclude folosirea placilor de rigips  ( oricum acestea vor crapa la imbinari datorita socurilor)  Sistemul de mai jos, spre deosebire de placarea cu rigips, permite accesul cu mare usurinta in cazul unor ajustari necesare odata cu trecerea timpului, fara a mai fi nevoie nici macar sa desfaceti un surub. De asemeni, permite la fel de usor adaugarea unor prize, intrerupatoare, trasee electrice. Practic, partea frontala, poate fi scoasa si asezata cu mainile libere, fara niciun fel de efort.
Iata cum ar arata constructia unui perete dublu pentru usi glisante, partea frontala, placata cu pal laminat/furniruit.



Desen montaj pereti plus usi glisante
Latime perete 2800. Gol usa 1400. Foi de usa 800mm .
Nota:  In acest desen nu este calculata inaltimea.

Montaj usi glisante in Constanta

Montez usi glisante in Constanta



13 comentarii :

  1. interesanta usa de la Bricostore. Si eu doresc sa delimitez spatiul bucatarie>living cu asa ceva, eu am 16cm deschidere pe 210cm inaltime. Acum m-ar interesa sistemul de la Bricostore, dar am vazut ca au dimensiune doar 800mm latime, iar 2 usi de acest gen nu sunt suficiente ptr cei 165cm ai mei. Poate daca ar avea si alte dimensiuni, gen 900mm latime ar fi perfect.
    Stefan

    ReplyDelete
  2. deschidere 160cm x 210cm

    ReplyDelete
  3. scuze, m scris mai sus 165cm

    ReplyDelete
  4. deci am nevoie de doua usi de acest gen, dar una sa fie de 800mm si cealalta de 900mm. Am sa intreb la magazin ca pretul este tare bun. Mci de pont.

    ReplyDelete
  5. Usile glisante pe care eu le-am vazut si pozat, au 900 de mm latime. S-ar icadra perfect ptr un spatiu ca al tau. Daca tu ai latimea golului de 160, considera ca usile trebuie sa fie mai late decat golul de usa. Iti recomand cele de 90 de cm

    ReplyDelete
  6. Atentie, pretul este doar pt foaia de usa, este necesar si kitul de glisare.

    ReplyDelete
  7. Inca doua aspecte de care trebuie tinut cont:
    Usile de la Bricostore, si in general usile glisante ce au kitul de prindere la vedere, nu izoleaza fonic. Al doilea aspect, cele expuse pe aces blog, nu sunt securizate

    ReplyDelete
  8. montati usi glisante?ma intereseaza un pret...sunt din constanta

    ReplyDelete
  9. depinde ce fel de usi: usa simpla, usi duble? din sticla?
    Ca sa va faceti o idee, intre 100 si 200 lei

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna seara! Sunt din Cluj si m-ar interesa si pe mine pretul pt un sistem de usi glisante din sticla pt gol de usa de 170 cm. Va multumesc!

      Delete
  10. Ma intereseaza 4 usi interior apartament, cu dimensiuni mai atipice, una culisanta pe langa perete-bucatarie-hol, pentru sufragerie cu geam, cine face pe comanda in constanta calitative si estetice. Las un mail cristinacaffe@yahoo.com. Multumesc

    ReplyDelete
  11. si eu sunt interesata de usi glisante dimensiune 140cm cu mdf daca aveti
    un pret?

    ReplyDelete