Montaj Uscator rufe pliabil cu scripeti

Rareori mi se intampla sa laud un produs sau sa-i fac reclama, cu atat mai rar cu cat e vorba de un domeniu ce n-are legatura cu ceea ce ar putea starni pasiunea barbatilor. Spalarea si uscarea rufelor , clar e treaba de femeie insa  si ca barbat , sunt absolut convins ca n-ai ramane indiferent   si ai aprecia orice solutie  ce ar evita slalomul printre chiloti si sosete ori de cate ori  ai treaba in balcon si in acelasi timp si rufe la uscat. Acest suport, pe atat de simplu - pe atat de util, inlocuieste cu succes orice alt suport de rufe in primul rand pentru capacitatea sa de-a se adapta oricaror cerinte si nevoi de spatiu, ceea ce in apartamentele noastre de bloc  nu poate fi decat un mare mare avantaj. Din ceea ce stiu, acest suport nu se poate  achizitiona decat de pe internet - direct de la producator - ceea ce-i reduce semnificativ costurile.  Site-ul de pe care se pot achizitiona  face  ca atat navigarea printre produse cat si comandarea lor, sa fie usoara si la indemana oricui.
Desi nu am colaborat direct cu ei, clientii care au comandat   - si pentru care am asigurat montajul acesto suporturi de rufe -  n-au avut nimic de reprosat ci dimpotriva, au fost incantati de livrare si faptul ca produsele prezentate pe site corespund 100% si in realitate.

Servicii montaj Suport rufe pe scripeti in Constanta. Asa arata suportul de rufe cu prinderea in perete - poze de la o clienta.


Sistem scripeti uscat rufe



Suport rufe pe scripeti.
Suportul este pliabil, cu prindere in tavan sau perete, 5, 6 sau 7 bare, lungime intre 100 cm si 180 cm.
     Uscatorul de rufe cu scripeti are prinderea pe tavan, avand o accesibilitate totala, manipularea acestuia fiind foarte usoara. Barele se pot cobora la nivelul dumneavoastra pentru a aseza rufele si puteti spune astfel "adio" durerilor de maini si de spate care apar in timpul acestei activitati. In plus aveti posibilitatea de a usca rufele pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp, in spatii ce anterior nu puteau fi folosite in nici-un alt scop. Datorita circulatiei constante a aerului si datorita pozitionarii la nivelul tavanului a rufelor (acolo unde aerul cald se acumuleaza) timpul de uscare va fi mai mic. 
      
         Sistemul suportului consta in doua console cu scripeti care se prind pe tavan, iar intre acestea se fixeaza  barele din otel acoperite cu plastic, ce pot fi coborate si ridicate individual cu ajutorul scripetilor. In functie de spatiul de care dispuneti si dimensiunile dorite va oferim un numar de 18 modele de uscatoare."
Suportul se poate comanda de pe  www.uscatorrufe.ro

Specificati cu atentie, in functie de posibilitatile de montaj , daca uscatorul de rufe comandat va fi cu fixare in tavan sau perete.

Pentru solicitari montaj Tel 0726017877 / 0756659638

 Comanda Sistem scripeti uscat rufe

2 comentarii :

  1. Buna ziua! As dori un uscator cu scripeti si fixare in perete, modelul din fotografie. Lungime de 140 cm si cu 5-6 bare

    ReplyDelete
  2. Buna ziua! Il puteti comanda de pe site www.uscatorrufe.ro. Noi nu mai facem montajul

    ReplyDelete