Butuc usa metalica

Servicii de montaj butuc usa constanta
 Clasificarea usilor de intrare se realizeaza sub anumite standare: grosime tabla, izolatie termica, fonica,   si mai ales calitatea sistemelor de inchidere, numarul acestora, astfel ca  pretul unei usi este influentat in cea mai mare masura de  calitatea feroneriei si rezistenta acesteia la efractie.   Tocmai din acest motiv si pentru a pastra preturile cat mai accesibile, comerciantii de usi, o parte din ei, aleg sa echipeze usile cu cilindrii fara elemente de securitate. Pentru un client obisnuit, usa arata la fel, insa  un astfel de cilindru, daca este sau nu montat pe usa,  va face diferenta intre o usa sigura si o usa pe care orice potlogar o poate deschide. De fapt,  butucul, este cel mai important element de securitate de pe o usa. Orice fel de usa. Statistici ale politiei arata ca in peste 98 % din cazuri, intrarile prin efractie au loc prin fortarea  butucilor.
In cele ce urmeaza, va voi propune o selectie de cilindrii/butuci cu care lucrez si pe care-i recomand , de asemeni, pe acest blog  puteti gasi  aici  varful de gama in ceea ce priveste cilindrii antiefractie.
Pretul acestor cilindrii/butuci este raportat la numarul elementelor de securitate pe care acestia ii indeplinesc.
Protectie impotriva ruperii, smulgerii,  protectie impotriva gauririi, manipularii cu speracle sau instrumente electrice - vibratoare. Chei patentate, chei codate magnetic sau cu cip.
Butuc usa Constanta
 Kale 164 CEC
Pini din otel HRC 60 rezistenti la perforari.   Se regasesc in mijlocul cilindrului, pozitionati atat pe verticaal cat si pe orizontala, sporind rezistenta cilindrului.  Cheia: Multiwave (cu ondulatii) 3 chei.  Cama: otel sinterizat. Este un cilindru protejat impotriva lovirii, ruperii,  perforarii , blocarii.
Kale
Butuc usa Constanta
Kale  164 ASM
Cilindru cu senzor si Alarma
Durabilitate: clasa 6 (100 000 cicluri)
Temp. de functionare :-20 - 70 grade
Nivel de zgomot 80 DB. Timpul de functionare  - o singura utilizare, neincarcabila - 6 ani minim.
Acest cilindru este prevazut cu un senzor ce declanseaza alarma atunci cand se incearca ruperea sau gaurirea lui.
3 chei. Tehnologie Multiwave

0 comentarii :

Post a Comment