Cum deblochez o usa termopan

Deblocarea unei usi din PVC cu sticla termopan Daca avem acces la balamale , iar balamalele sunt ca in ex. din poza de mai jos, ce mai usoara solutie consta in scoaterea deschiderii din toc. Scoaterea capacelor ornament si desurubarea balamalelor de pe profil. E cea mai usoara si eficienta solutie, in aces fel evitand distrugerea butucului ce in final se poate dovedi inutila.
Cum deblochez o usa termopan

Aceste balamale se numesc Dr Hahn si sunt folosite cu precadere in cazul usilor grele. Totusi, nu toate usile au acest tip de balamale. In cazul usilor ce au balamale " de fereastra", desurubarea balamalelor nu mai este posibila in acelasi mod.
Usile din PVC  nu sunt la fel de rigide ca  usile metalice sau chiar si usile din lemn, ceea ce face posibila curbarea profilului prin fortare - cu o lopatica speciala sau o surubelnita cat mai lata. Suplimentar, puteti elibera balamaua de sus scotand cuiul de siguranta.
Deblocarea usilor din Pvc se poate realiza cu un minimum de scule. O atentie sporita trebuie acordata usilor cu sticla. Tensionarea profilelor poate conduce la spargerea sticlei si implicit accidente nedorite.
Deblocarea usilor din Pvc  cu butuc si manere de ambele parti , - daca cele doua posibilitati mentionate mai sus au fost epuizate, se face in ultima instanta prin gaurirea butucului.
Deblocarea usilor din Pvc cu cremon (fara butuc) se face prin tensionarea profilelor fara insa a lasa urme sau a deteriora usa.




Deblocari usi 0726017877 Constanta
                     

0 comentarii :

Post a Comment