Reparatii termopan Constanta

> Firma Reparatii termopan - usi si ferestre Constanta, Reglaj tamplarie PVC, reparatii feronerie termopan - reglajul usilor sau a ferestrelor. Sporirea gradului de etanseitate prin montarea de inchideri suplimentare. Reglaj presiune a tamplariei Pvc. Interventie rapida!


Odata cu disparitia de pe piata a celor mai multi producatori de tamplarie termopan, a crescut firesc si cererea de solicitari de reparatii a usilor si ferestrelor termopan, reglarea acestora, precum si inlocuirea unor elemente de feronerie ce deservesc buna functionare a acesteia. Am decis sa ofer servicii complementare de reparatii termopan in Constanta tocmai pentru a acoperi acest  gol. O buna parte din producatorii de profile  pentru ferestre termopan si-au garantat produsele pe perioade intre 20 - 50 de ani. Pe buna dreptate. Durata de exploatare a ferestrelor termopan poate fi extrem de lunga  cu conditia respectarii proceselor de productie, montaj si exploatare in faza finala - de catre client. Una dintre aceste conditii implica - reglajul feroneriei termopan  periodic cat si gresarea acesteia cu produse speciale. Chiar si asa, trebuie stiut, si  veti constata dupa o perioada, feroneria este componenta cea mai solicitata  din ansamblul tamplariei termopan iar dupa un timp aceasta va ceda. Vestea buna este ca feroneria termopan este compusa din mai multe piese, si desi acestea lucreaza in tandem, in cele mai multe cazuri - reparatiile feroneriei termopan se pot realiza inlocuind doar acele parti defecte.
Cu o experienta dobandita atat in confectionarea tamplariei  cu geam termopan precum si in montarea  si intretinerea acesteia, ofer servicii de:
reparatii ferestre termopan - inlocuire manere, accesorii
reglaj feronerie termopan - reglaj pentru etanseitate,
reglaj ferestre  si usi termopan - atunci cand fereastra sau usa este lasata, freaca
reparatii feronerie termopan - inlocuirea componentelor defecte, inlocuire tija transmisie, inlocuire coltar, inlocuire balamale
inlocuire sticla termopan sau tripan - atunci cand sticla este sparta, face condens
reparatii si confectii plase tantari
deblocari usi  termopan
deblocari ferestre termopan

Reparatii si reglaj usi si ferestre, mobila, Constanta
Tel 0726017877 0756659638

6 comentarii :

  1. Un geam termopan blocat "pe inchis' se mai poate debloca fara a fi distrus?

    ReplyDelete
  2. usi de aluminiu ptr exterior confectionati?

    ReplyDelete
  3. inlocuirea unui geam termopan spart 31/131cm, cat ma costa?

    ReplyDelete
  4. inlocuirea unui geam termopan spart 31/131cm, cat ma costa?

    ReplyDelete