Placari interioare

Va mai aduceti aminte cand un perete era doar un perete? Fix, de neclintit, stramb, sau cu denivelari in unele cazuri, iar orice adaptare era posibila numai cu dalta si ciocanul?  Cand pentru a mai pune ceva in priza trebuia sa trageti un prelungitor, sa spargeti peretele sa-l tencuiti si zugraviti apoi? Cand intreupatoarele si prizele nu erau aliniate corespunzator?
Partition wall + wall paneling montajmobilier.ro


Detalii mai mici sau mai mari, ce tin de aspect si mai ales de functionalitate, ce pot deveni amintiri daca alegeti - Placari interioare. Mai cunoscut sub expresia  - wall paneling. Destinate cu precadere spatiilor de lucru: Birouri, receptii, sali de asteptare, sali de conferinta, cabinete medicale, dar si spatiilor rezindetiale: holuri, scari, bucatarii camere de lucru etc, placarile interioare dau o nota cu adevarat eleganta spatiului d-voastra, transformadu-l complet.
Pe langa  aspectul deosebit pe care-l ofera, placarile interioare ofera o serie de avantaje tehnice ce nici-o alta alternativa, nu o poate oferi:
Upholstered wall paneling

  • Sistemul de placare se realizeaza Portant - placile nu sunt prinse direct de perete ci la o distanta de 2 cm de acesta sau mai mult, fapt ce permite oricand reconfigurarea traseelor electrice: prize, intrerupatoare, fara  sa fie nevoie sa mai spargeti peretii. Practic, panourile pot fi scoase cu mainile libere, cu un minimum de efort si fara sa fie nevoie sa desfaceti  vreun holtzsurub.
  • Posibilitatea de-a alege dintr-o gama diversificata de culori, de-a le combina, de-a muta panourile pe un alt perete, intr-o alta incapere, cladire,  fara pierderi de material.
  • Un perete fara cabluri la vedere: tv, internet, telefon, cu intrerupatoare  si prize aliniate simetric
Partitii birouri panouri din lemn pe structura metalica

Pentru o oferta de pret sau mai multe detalii: 0726017877 / 0756659638

Partition wall + wall paneling montajmobilier.ro

0 comentarii :

Post a Comment