Sticla termopan Constanta

Servicii de inlocuit sticla in Constanta

  • Inlocuit sticla termopan,Tripan, sticla care face condens sau crapata
  • Inlocuit geam ornament, sablat
  • Inlocuit geam securizat
  • Inlocuit geam usi de interior
  • calare sticla termopan, tripan

O buna parte din cei ce au ales ferestrele cu sticla termopan nu au optat de la inceput si ptr o combinatie a sticlei cu una din foile de geam Low -E sau Reflexiv. Din cauza lipsei de informare a clientilor si a firmelor ce profita de acest lucru, destule persoane nu stiu cu ce-si mai baricadeze ferestrele in incercarea de-a scapa de  soarele verii.  Prezenta unei foi de geam Low-E (Low Emissivity) in componenta sticlei termopan, are ca efect respingerea unei mari cantitati de radiatie solara, pastrand asadar o temperatura mai scazuta in casa pe timpul verii, iar iarna, cantitatea de caldura ce se va pierde se va reduce foarte mult - deci vom avea o temperatura mai radicata in casa.
1) Un geam termopan format din doua foi de sticla clara, cu grosimea de 4 mm, are  coeficientul de transfer termic k=2,8 W/m
2)Un geam termopan ce are in componenta  o foia de sticla clara si una Low-E, are coeficientul k 
-1,4/mpk



inlocuit sticla termopan, low e


Cum  va dati seama daca una din foile de geam este Low E: Pe o parte a geamului, trebuie sa se recunoasca o pelicula rosiatica. Sticla termopan cu Low E se monteaza intotdeauna la interior.


Inlocuirea  geamului termopan cu o combinatie in care sa se regaseasca si o foaie de geam Low E, este o  operatie simpla - nu necesita demontarea tamplariei. In cazul deschiderilor,  geamul termopan trebuie calat.

 Daca aveti intrebari, puteti lasa un mesaj sau ma puteti contacta telefonic la 0726017877

0 comentarii :

Post a Comment