nedumerire Ikea

Urmeaza sa montez o bucatarie de la Ikea asa ca am intrat la ei pe site sa vad produsul.  Bucatarie Ikea Metod.  Cunosc produsele Ikea, ii apreciez foarte mult pentru inovatiile si pionieratul in sistemul mobilei modulare si  a conceptului DIY, uneori insa, cred ca exagereaza impingand strategia de marketing dincolo de capacitatile tehnice ale clientilor sai. Montajul unei bucatarii,  indiferent ca este sau nu de la Ikea, nu e o misiune imposibila intr-adevar, insa nici o treaba atat de usoara precum lasa cei de la Ikea sa para.
montaj mobila bucatarie Constanta
                                                             Foto: sursa Ikea
Ce ma  uimeste pe mine este ca potrivit Ikea, mobila de bucatarie se poate monta de oricine. Oricine poate folosi un pendular la decuparea blatului pentru chiuveta sau plita. Oricine poate folosi un circular de mana pentru scurtarea blatului. Oricine poate folosi cumpana pentru a suspenda corpurile superioare si inferioare la acelasi nivel. Oricine poate regla glisierele sau balamalele insa Hei!

  •   daca  peretii nu sunt in vinlcu pentru corpul de colt - Cheama un specialist
  •   daca vrei sa conectezi chiuveta la sistemul de apa - cheama un specialist
  •   daca vrei sa  conectezi sistemul de iluminat - cheama un specialist
Citind ghidul de instalare, nu poti sa nu remarci cum cei de la Ikea fac din montajul unei bucatarii ceva asa.. ca si cum te duci cu gunoiul la tomberon. Simplu. Au totusi grija  sa fie acoperiti.  Totusi daca nu poti,  sau daca vrei , noi iti punem la dispozitie .. 
constanta montaj mobila bucatarie de la ikea


                                                           sursa foto Ikea

Fireste ca pe tot parcurusul instructiunilor de montaj, textul este insotit  discret de silueta unei femei - sotia ta, cu care vei lua  chiar si o pauza de cafea dupa ce ai terminat de trasat:)

Desigur, inteleg perfect, exista o diferenta intre prezentarea produselor - reclame si realitate. In toate domeniile.  Si  ca sa fiu corect pana la capat, Ikea este un brand care nu-si umfla sau prezinta produsele altfel decat sunt , dovada ca au trecut testul timpului decenii la rand  in timp ce pentru alti producatori, si cativa ani  inseamna mai mult decat pot sa supravietuiasca. Totusi nu sunt nici ei perfecti.

Voi ce experiente ati avut cu Ikea?

Tel 0726017877 /  0767339736


2 comentarii :

  1. cum a decurs montarea bucatariei metod? am vazut si eu pe site-ul ikea acest nou sistem si ma intrebam oare cum merge montarea.

    ReplyDelete
  2. va pot spune ca nu-i la fel de usor pe cat v-ati astepta daca priviti bucataria gata asamblata. Sunt foarte multe colete, insa fiecare reper se imbina perfect, iar daca urmariti schitele cu atentie, nu-i greu de monat, insa, repet, nu asa de usor precum lasa cei de la ikea sa se inteleaga. Cei ce aleg bucatariile Ikea fac o alegere foarte inteligenta - cel mai bun raport pret calitate.Insa - Decizia de-a monta bucataria cu propriele forte fara o prea mare experienta, se poate dovedi extrem de paguboasa. Gandul ca veti putea monta bucataria de unii singuri, va disparea oricum repede dupa desfacerea primelor colete. Montajul trebuie realizat de catre o persoana cu experienta si sculele necesare

    ReplyDelete